До новин

ГО «ОПМСБ “БІЗНЕС-СПІЛЬНОТА БОРД”» прозвітувала за 2023 рік

Минулий рік був для нас роком становлення, планування та закладання фундаменту для подальшого розвитку організації. Ми плідно попрацювали над розробкою 5-річної стратегії, спрямованої на консолідацію підприємців, підтримку малого та середнього бізнесу в Україні, впровадження принципів сталого розвитку та соціальної відповідальності.

У 2023 році ми успішно реалізували проєкт «Проведення моніторингового дослідження українського бізнесу і організація обговорень в бізнес-спільнотах з метою виявлення проблем та стратегічних потреб бізнесу» за підтримки Європейської Комісії. Це дозволило нам краще зрозуміти потреби та очікування підприємців, визначити консолідовану позицію бізнес-асоціацій щодо державної політики у сфері бізнес-клімату.

Ми також активно працювали над налагодженням партнерських відносин, підписавши меморандуми про співпрацю з кількома громадськими організаціями. Це закладає міцний фундамент для подальшої співпраці та синергії зусиль у підтримці бізнесу.
У звіті ви знайдете детальну інформацію про нашу місію, цілі, команду, досвід реалізації проєктів, основні досягнення за 2023 рік, а також фінансовий звіт організації.

Дякуємо всім нашим партнерам, донорам та друзям за підтримку та довіру. Ми з оптимізмом дивимося у майбутнє і віримо, що спільними зусиллями зможемо зробити вагомий внесок у розвиток малого та середнього бізнесу в Україні, сприяти впровадженню інновацій та принципів сталого розвитку.

Запрошуємо до ознайомлення зі звітом та будемо раді відповісти на будь-які запитання чи пропозиції.

Річний звіт Громадської організації “ОБʼЄДНАННЯ ПІДПРИЄМЦІВ МАЛОГО ТА СЕРЕДНЬОГО БІЗНЕСУ “БІЗНЕС-СПІЛЬНОТА БОРД” за 2023 рік 

З повагою, Команда ГО «ОПМСБ «Бізнес-Спільнота Борд»

Подати заявку

Я найманий менеджер Я власник бізнесу
    Ім'я*
    Назва компанії*
    Ваш досвід у ролі власника бізнесу?
    Кількість найманих працівників?
    Зручний месенджер для зв'язку*
    Посада
    Посада (інше)
    Місто*
    Телефон*
    Email*

Залишити заявку

Ваша заявка успішно відправлена!

Наші фахівці розглянуть її в найближчий час і зв’яжуться з Вами для уточнення деталей.

Відправити резюме

Ім'я*
      Зручний месенджер для зв'язку*
      Email*
      Посилання на резюме у форматі PDF*
      Коментар

Надіслати
      Звʼязатись з нами
      Якщо у вас виникли питання щодо благодійності, ми з радістю відповімо на всі ваші запитання. Пишіть на цю адресу board.charityfund@gmail.com або через форму на сайті, клікнувши по кнопці нижче.

Імʼя*
        Email*
        Ваше питання

Відправити