Тринадцяте! Так-так, вже тринадцяте місто на Board-карті України приєднується до ком’юніті активних цілеспрямованих підприємців, щоб разом створювати майбутнє, розвиватися і досягати бажаних цілей!

Полтава! Ласкаво просимо до бізнес-спільноти Board!

За доброю традицією знайомство з учасниками з інших міст почалося з екскурсії по місту. 23 вересня – день міста Полтави – став точкою старту нових колаборацій з бізнесом з усієї України!

Що таке бізнес-спільноти і як ставати сильнішими разом? На ці питання у форматі дискусійної панелі відповідали Петро Синєгуб, Андрій Длігач та Ірина Бєрющева, засновники ком’юніті Board.

Урочисте відкриття завершилося не менш яскравою вечіркою, де у неформальній атмосфері підприємці змогли ближче познайомитися один з одним і обговорити перспективи співпраці в майбутньому.

Якщо ви вже готові до об’єднання і руху вперед, активно розглядаєте розвиток бізнесу і бачите це у співпраці з іншими підприємцями, готові ділитися досвідом, щоб допомагати іншим і ставати сильнішими, тоді ласкаво просимо в бізнес-співтовариство Board! Зв’яжіться з борд-Ангелом для уточнення подальших дій, щоб приєднатися до ком’юніті 750 + підприємців України!

П. с. а ми вже готуємося до відкриття нового міста. Як думаєте, хто наступним приєднається до Board? Чекаємо Ваші версії)

Подати заявку

Я найманий менеджер Я власник бізнесу
    Ім'я*
    Назва компанії*
    Ваш досвід у ролі власника бізнесу?
    Кількість найманих працівників?
    Зручний месенджер для зв'язку*
    Посада
    Посада (інше)
    Місто*
    Телефон*
    Email*

Залишити заявку

Ваша заявка успішно відправлена!

Наші фахівці розглянуть її в найближчий час і зв’яжуться з Вами для уточнення деталей.

Відправити резюме

Ім'я*
      Зручний месенджер для зв'язку*
      Email*
      Посилання на резюме у форматі PDF*
      Коментар

Надіслати
      Звʼязатись з нами
      Якщо у вас виникли питання щодо благодійності, ми з радістю відповімо на всі ваші запитання. Пишіть на цю адресу board.charityfund@gmail.com або через форму на сайті, клікнувши по кнопці нижче.

Імʼя*
        Email*
        Ваше питання

Відправити