До новин

Розвиток бізнесу через стандартизацію та систематизацію

18 лютого, в рамках всеукраїнської бізнес-спільноти Board, відбувся відкритий мікрофон на тему «Розвиток бізнесу через стандартизацію та систематизацію» за участі ментора Board Мирослава Кошуна.
Співзасновник Board Закарпаття та власник ТОВ «Кошун Пелетс» поділився історією становлення свого бізнесу та «горбистим» шляхом, який пройшов за 20 років. Його компанія виробляє, ремонтує та здає в оренду висококласні піддони, а також доставляє продукцію по всій Україні та Європі 24/7 цілий рік.

Через встановлення стандартів та побудови системно-процесного підходу до управління, Мирослав розказав як можна побудувати бізнес, з яким «легко».

Спілкування в приємній компанії зробило цінний внесок для кожного та в бізнес-спільноту Board в Закарпатті!

Запрошуємо власників бізнесу Закарпаття долучитися до спільноти, щоб разом навчатися, ділитися досвідом та пропонувати свою експертизу.

Подати заявку

Я найманий менеджер Я власник бізнесу
    Ім'я*
    Назва компанії*
    Ваш досвід у ролі власника бізнесу?
    Кількість найманих працівників?
    Зручний месенджер для зв'язку*
    Посада
    Посада (інше)
    Місто*
    Телефон*
    Email*

Залишити заявку

Ваша заявка успішно відправлена!

Наші фахівці розглянуть її в найближчий час і зв’яжуться з Вами для уточнення деталей.

Відправити резюме

Ім'я*
      Зручний месенджер для зв'язку*
      Email*
      Посилання на резюме у форматі PDF*
      Коментар

Надіслати
      Звʼязатись з нами
      Якщо у вас виникли питання щодо благодійності, ми з радістю відповімо на всі ваші запитання. Пишіть на цю адресу board.charityfund@gmail.com або через форму на сайті, клікнувши по кнопці нижче.

Імʼя*
        Email*
        Ваше питання

Відправити