Юююхуу, ми це зробили! 🎉
Ми ще досі під враженням від нашого вікенду в Одесі 🤩 Знаєте, спонтанні речі – завжди найкращі. Ідея вікенду виникла 10 днів тому, на підготовку було ну дуже обмаль часу, але якщо ми чогось хочемо, слово «неможливо» покидає наш чат.

За цих два дні ми прожили маленьке життя. Ми говорили, багато говорили, сміялися, інколи дуже голосно, частіше всього дуже голосно і майже не спали 😁 Зовсім не спали. Ми відвідали найбільший в Україні приватний порт ТІС, співали в караоке, катались на каяках, ходили в музеї, бігли 10 км та дискутували про бізнес і щастя. Ми зарядились враженнями, енергією та ідеями на місяці вперед.

Ми вкотре впевнились, що разом швидше! А ще смачніше, крутіше, цікавіше, смішніше й незабутніше!

Всі круті, всім дякуємо! До нових зустрічей, а вони будуть ой як скоро 🚀

Подати заявку

Я найманий менеджер Я власник бізнесу
    Ім'я*
    Назва компанії*
    Ваш досвід у ролі власника бізнесу?
    Кількість найманих працівників?
    Зручний месенджер для зв'язку*
    Посада
    Посада (інше)
    Місто*
    Телефон*
    Email*

Залишити заявку

Ваша заявка успішно відправлена!

Наші фахівці розглянуть її в найближчий час і зв’яжуться з Вами для уточнення деталей.

Відправити резюме

Ім'я*
      Зручний месенджер для зв'язку*
      Email*
      Посилання на резюме у форматі PDF*
      Коментар

Надіслати
      Звʼязатись з нами
      Якщо у вас виникли питання щодо благодійності, ми з радістю відповімо на всі ваші запитання. Пишіть на цю адресу board.charityfund@gmail.com або через форму на сайті, клікнувши по кнопці нижче.

Імʼя*
        Email*
        Ваше питання

Відправити