До новин

Брейншторм на тему «Інвестиції: як влучити у бізнес-ідею?»

29 січня, в рамках всеукраїнської бізнес-спільноти Board, пройшов брейншторм на тему «Інвестиції: як влучити у бізнес-ідею?» з ментором Василем Ябриком — власником групи компаній Ябрик Менеджмент Груп, засновником брендів «Крайна», Moeco, «Файно Фрут», Ice Land та «Сакура», ідеологом та засновником Chilli Pizza, Паб Хаус та Viper Gym.

Виступ ментора був побудований на 4 основних критеріях: синергії, ніші, потребі та тренду.

Одним з провокативних питань, які задав ментор було: «Скільки хвилин, годин на день ви виділяєте, щоб спланувати свої дії на рік, на п’ять років вперед?». Адже, щоб це зробити — «треба вийти з операційки».

Насичений вечір в компанії цілеспрямованих, активних та зацікавлених особистостей зробив цінний внесок в бізнес-спільноту Board в Закарпатті!

Дякуємо Василю Ябрика, який поділився власним досвідом!
Запрошуємо усіх охочих долучитися до великої та успішної спільноти Board!
До нових зустрічей!

Подати заявку

Я найманий менеджер Я власник бізнесу
    Ім'я*
    Назва компанії*
    Ваш досвід у ролі власника бізнесу?
    Кількість найманих працівників?
    Зручний месенджер для зв'язку*
    Посада
    Посада (інше)
    Місто*
    Телефон*
    Email*

Залишити заявку

Ваша заявка успішно відправлена!

Наші фахівці розглянуть її в найближчий час і зв’яжуться з Вами для уточнення деталей.

Відправити резюме

Ім'я*
      Зручний месенджер для зв'язку*
      Email*
      Посилання на резюме у форматі PDF*
      Коментар

Надіслати
      Звʼязатись з нами
      Якщо у вас виникли питання щодо благодійності, ми з радістю відповімо на всі ваші запитання. Пишіть на цю адресу board.charityfund@gmail.com або через форму на сайті, клікнувши по кнопці нижче.

Імʼя*
        Email*
        Ваше питання

Відправити