До новин

Board App – навігатор по спільноті у твоєму смартфоні.

Board App – навігатор по спільноті у твоєму смартфоні. Board App – це частина екосистеми співпраці, яка зробить ваше перебування в спільноті комфортнішим та зручнішим. Це навігатор по спільноті, який зекономить найдорогоцінніший ресурс – час.

Поєднуємо підприємців з усього світу

Board App гуртує лідерів і власників бізнесів із понад 40 країн для партнерства, обміну досвідом та вирішення бізнес-запитів.

Застосунок доступний для iOS і Android та працює без прив’язки до місця чи часу – створюючи зв’язки 24/7.

Переваги, що роблять життя простіше

• Івенти в смартфоні
    Реєструйтесь в кілька кліків на події, що цікаві, саме вам.
  • Знайомтесь та взаємодійте
    Переглядайте спікерів та учасників, щоб ще до івенту знайти потрібні знайомства чи майбутніх партнерів;
  • Розумний пошук контакту.
    Знаходьте потрібного партнера за кілька секунд завдяки пошуку за нішею, регіоном чи інтересом у фільтрах. Переходьте на сайти компаній, або соціальні мережі в застосунку;
  • Зберігайте QR-коди учасників та менторів спільноти
    Книга контактів прямо у застосунку. Ви можете додавати власні нотатки та коментарі про учасників з якими вам вдалося поспілкуватися.
  • Допомога AI ангела.
    Щоб вирішити ваші запити швидко та ефективно вам допоможе особистий помічник зі штучним інтелектом.
  • Система сповіщень.
    Плануйте відвідування івенту за допомогою Google-календаря в один клік, а наша система сповіщень нагадає про наближення події, що вас цікавить.

Більше інформації – більше можливостей для вашого бізнесу
Будуйте зв’язки, розвивайте ідеї, знаходьте партнерів у будь-який момент -бізнес-спільнота Board тепер завжди поруч!

Завантажити додаток:
iOS
Android

Подати заявку

Я найманий менеджер Я власник бізнесу
    Ім'я*
    Назва компанії*
    Ваш досвід у ролі власника бізнесу?
    Кількість найманих працівників?
    Зручний месенджер для зв'язку*
    Посада
    Посада (інше)
    Місто*
    Телефон*
    Email*

Залишити заявку

Ваша заявка успішно відправлена!

Наші фахівці розглянуть її в найближчий час і зв’яжуться з Вами для уточнення деталей.

Відправити резюме

Ім'я*
      Зручний месенджер для зв'язку*
      Email*
      Посилання на резюме у форматі PDF*
      Коментар

Надіслати
      Звʼязатись з нами
      Якщо у вас виникли питання щодо благодійності, ми з радістю відповімо на всі ваші запитання. Пишіть на цю адресу board.charityfund@gmail.com або через форму на сайті, клікнувши по кнопці нижче.

Імʼя*
        Email*
        Ваше питання

Відправити